014/96 00 59
100% tevreden klanten

Uw dak laten leggen in Oud-Turnhout en omgeving loopt van een leien dakje

Vandaag de dag zijn heel wat mensen bang om een nieuw dak te laten leggen. De hoofdreden is vaak angst voor eventuele problemen of lekken achteraf. Heel wat daken worden namelijk niet vakkundig gelegd waardoor mensen achteraf heel wat schade kunnen hebben door onvoldoende gedichte daken.

Vermijdt soortgelijke problemen en kies daarom voor een ervaren daklegger uit uw streek. Hucro BVBA komt uw dak vakkundig leggen in Oud-Turnhout en omstreken en zorgt voor een waterdichte afwerking.

Wij zijn slechts tevreden als u dat ook bent dus kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.

Hubert Crols werkt als zaakvoerder dagdagelijks zelf mee bij elk werk dat uitgevoerd wordt dus u bent verzekerd van een optimale service en een perfect resultaat door iemand met jarenlange ervaring.

Op zoek naar een ervaren vakman die perfect een dak kan leggen in Oud-Turnhout tegen een betaalbare prijs? Doe een beroep op Hucro uit Turnhout die van wanten weet.

Bel ons meteen voor een vrijblijvende offerte!

Tel.: 014/96 00 59

Door dit formulier in te vullen en te versturen geeft u toestemming aan Crols Hubert/Hucro om de gegevens die u hierboven heeft ingevuld te gebruiken om een offerte of een factuur op te maken en te versturen. Deze gegevens worden enkel intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.

Contacteer ons!014/96 00 59