014/96 00 59
Isolatiewol of platen

Dakisolatie laten plaatsen in Oud-Turnhout moet nu gebeuren voor het te laat is!

De wet heeft voorgeschreven dat elk huis in de toekomst dakisolatie zal moeten hebben. Geen slechte beslissing uiteraard want een goede dakisolatie zorgt voor heel wat energiebesparing.

Naast deze besparing krijgt men van de verschillende overheden in heel wat gevallen ook nog bijkomende premies als u dakisolatie laat plaatsen in de woning te Oud-Turnhout of andere gemeentes.

De voorwaarden voor de premies zijn echter wel strikt en u moet zich aan heel wat regels houden om in aanmerking te komen voor die premies. Vooral de dikte van de isolatie is belangrijk maar ook het feit of het door een aannemer of door uzelf is uitgevoerd. Wanneer u beroep heeft gedaan op een aannemer krijgt u veel meer terugbetaald en bovendien is het werk in heel veel gevallen ook veel beter uitgevoerd.

Ga dus zelf niet experimenteren of sukkelen en kies ervoor om uw dakisolatie te laten plaatsen door een professional uit Oud-Turnhout!

Tel.: 014/96 00 59
contact-old

Door dit formulier in te vullen en te versturen geeft u toestemming aan Crols Hubert/Hucro om de gegevens die u hierboven heeft ingevuld te gebruiken om een offerte of een factuur op te maken en te versturen. Deze gegevens worden enkel intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.

Contacteer ons!014/96 00 59