014/96 00 59
Dakrenovatie helpt uw spaarvarken vullen!

Dakrenovatie in Oud-Turnhout geeft uw oud dak een nieuwe look

Wist u dat uw dakrenovatie die u laat uitvoeren aan uw woning in Oud-Turnhout of andere regio’s van de Kempen u heel wat kan doen besparen?

Omdat warme lucht stijgt, gaat ook de warmte van uw huis steeds stijgen tot het hoogste punt. Dit is uiteraard het dak dus wanneer uw dak in slechte staat is, dan gaat die warmte hier serieus verloren. Isolatie is uiteraard een hulpmiddel maar wanneer uw dak zelf bepaalde gebreken vertoont, dan ontsnapt de warmte toch en bent u heel wat van uw energie kwijt.

Omdat energie vandaag de dag zo duur is, is het belangrijk te zorgen dat de energiefactuur zo laag mogelijk blijft. Een nieuw dak kan dan wel een serieuze investering zijn maar dit wint u binnen de kortste tijd terug als u uw energiefactuur keer op keer zal zien dalen.

Ontdek net als velen voor u het voordeel van dakrenovatie en kies voor Hucro BVBA uit Oud-Turnhout om uw dak onder handen te nemen.

Tel.: 014/96 00 59

Door dit formulier in te vullen en te versturen geeft u toestemming aan Crols Hubert/Hucro om de gegevens die u hierboven heeft ingevuld te gebruiken om een offerte of een factuur op te maken en te versturen. Deze gegevens worden enkel intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.

Contacteer ons!014/96 00 59