014/96 00 59
Gyprocwerken uitvoeren creëert ruimte

Gyprocwerken in Oud-Turnhout voor alle projecten.

Wanneer u gyproc hoort denkt u meteen aan kamerindeling. Toch kan u gyproc ook nog voor heel wat andere doeleinden gebruiken. Uiteraard blijft het in de bouwsector, maar dan op totaal andere plaatsen in huis. Laat vandaag nog uw gyprocwerken uitvoeren door ons in Oud-Turnhout.

Ook voor oude muren en plafondafwerking kan u gyproc met gemak gebruiken. Zo zijn er reeds speciale varianten die zich perfect lenen voor vochtige ruimtes zoals badkamers. Deze vorm van gyproc is bewerkt zodat u ook op deze plaatsen perfect afgewerkte muren of plafonds kan creëren.

Kom bij ons langs of neem regelmatig een kijkje op onze site voor een overzicht van onze gerealiseerde projecten. Hoe groot of hoe klein het uit te voeren werk ook is, wij komen met plezier langs, bezorgen u een offerte of meer info.

Gyprocwerken die u door ons in Oud-Turnhout laat uitvoeren zorgt voor een betere besteding van uw ruimtes en een mooie afwerking van uw woning.

Tel.: 014/96 00 59

Door dit formulier in te vullen en te versturen geeft u toestemming aan Crols Hubert/Hucro om de gegevens die u hierboven heeft ingevuld te gebruiken om een offerte of een factuur op te maken en te versturen. Deze gegevens worden enkel intern gebruikt en worden niet doorgegeven aan derden.

Contacteer ons!014/96 00 59