Contacteer ons op

014 96 00 59014 96 00 59
Heeft u een vraag?

Duurzame dakwerken voor elke woning
Kwaliteit is ons handelsmerk

Dat het dak één van de belangrijkste onderdelen is van uw woning, daar zijn velen het over eens. Uw dakwerken in Oud-Turnhout laat u dan ook best over aan een specialist ter zake, zoals Hubert van Algemene dakwerken Hucro. Deze vakman weet wat hij doet en garandeert een uiterst lange levensduur voor uw dak.

Eindeloze opties voor een schitterend dak

Op zoek naar een gedreven dakwerker die de plaatsing van uw nieuw dak feilloos tot een goed einde brengt? Dit doen we met veel plezier voor u. Wij nemen het project onder handen van de dakconstructie en de dakisolatie tot de dakbedekking en de afwerking met zinkwerken. Hierbij bieden we een brede waaier aan dakpannen en leien in tal van formaten, stijlen en kleuren. Bij ons beslist u volledig zelf hoe uw nieuw dak eruitziet.

Puur vakmanschap

Dakwerken en dakrenovatie is voor ons een passie die we met veel enthousiasme voor u uitvoeren en dat merkt u. We geven u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden zodat u 100% zeker bent dat u de juiste keuze maakt. We gaan te werk met veel respect voor uw wensen en we streven naar een resultaat dat perfect aan uw verwachtingen beantwoordt.

Interesse om met ons samen te werken? Neem dan vrijblijvend contact op met Algemene dakwerken Hucro in Oud-Turnhout. We luisteren graag naar uw wensen.