Contacteer ons op

014 96 00 59014 96 00 59
Heeft u een vraag?

Ontdek de veelzijdigheid van gyprocwerken
Gyprocwerken Oud-Turnhout | Algemene dakwerken Hucro

De ruimtes van uw interieur opnieuw indelen zónder ingrijpende renovatiewerken? Of wat dacht u van egale wanden en plafonds? Het zijn allemaal toepassingen waarvoor gyproc uiterst geschikt is. Nood aan een vakman die de techniek van gyprocwerken in Oud-Turnhout en omgeving in de vingers heeft? Doe dan zeker een beroep op Hubert van Algemene dakwerken Hucro.

Slimme oplossing

Gyproc is een stevig en toch flexibel materiaal dat in een mum van tijd adembenemende resultaten oplevert. Van één grote ruimte twee aparte kamers maken of als basis voor een zolderinrichting die dan kan afgewerkt worden met schrijnwerken. Met gyproc zijn de mogelijkheden quasi onbeperkt. Juist daarom wordt gyproc vaak aangewend in renovatieprojecten, maar ook bij nieuwbouwwoningen winnen deze duurzame gipsplaten aan populariteit.

Egale muur- en plafondafwerking

Naast het herindelen van uw woning, kunt u gyproc nog voor heel wat andere doeleinden gebruiken. Uiteraard blijft het in de bouwsector, maar dan op totaal andere plaatsen in huis. Zo is gyproc tevens een uitstekende materiaalkeuze voor muur- en plafondafwerking, zelfs voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

Benieuwd hoe Algemene dakwerken Hucro in Oud-Turnhout uw binnenhuisafwerking naar een hoger niveau tilt met gyprocwerken? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende inlichtingen en vraag vrijblijvend een prijsofferte aan.