Contacteer ons op

014 96 00 59014 96 00 59
Heeft u een vraag?

Vakkundige schrijnwerken zorgen voor een gedetailleerde binnenhuisafwerking
Maatwerk volgens de regels van de kunst

Bij een renovatie- of nieuwbouwproject komen de schrijnwerken vaak als laatste aan bod. Het is de afwerking die uw interieur net dat tikkeltje méér geeft. Gaat u voor maatwerk? Dan is Algemene dakwerken Hucro de referentie voor uw schrijnwerken in Oud-Turnhout. Uiteraard volledig in lijn met uw beschikbare ruimte, budget en wensen.

Maak van uw zolder een nuttige ruimte

Graag een extra kinderkamer of misschien een rustige werkplek voor uw zelfstandige activiteit? Vaak wordt er al snel overgegaan tot een ingrijpende verbouwing, terwijl een zolderinrichting juist een passende oplossing biedt voor extra ruimte in huis. Met behulp van gyprocwerken en schrijnwerken geven we uw nieuwe zolder vorm en werken we deze volledig af zoals u het voor ogen had.

Voor pittige interieurs én exterieurs

Verder is Algemene dakwerken Hucro ook het aanspreekpunt voor kasten en dressings op maat, maar ook buitenschrijnwerken zoals het plaatsen van ramen en deuren en het vervaardigen van carports behoort tot onze expertise. We werken met hout, aluminium of pvc en bieden binnen deze categorieën tal van afwerkingsstijlen. Niet zeker welke afwerking geschikt is voor uw woning? Vertrouw op ons professioneel advies. We lichten met veel plezier de verschillende opties toe.

Benieuwd wat we kunnen doen voor uw binnenhuisafwerking? Neem dan vandaag nog even contact op met Algemene dakwerken Hucro in Oud-Turnhout.